Apteekki

Toimivat tilat

Apteekkiimme on helppo tulla ja siellä on helppo liikkua,  myös pyörätuolilla ja lastenvaunuilla. Reseptipalvelupisteemme tarjoavat intimiteettisuojan ja saat rauhassa asioida henkilökuntamme kanssa ja kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä. Itsehoitotuotteet ovat esillä myymälässämme ja olemme pyrkineet opasteilla helpottamaan tuotteiden löytymistä. Henkilökuntamme neuvoo mielellään ja etsii sinulle tarvitsemasi tuotteet jos tarvitset apua. Voit myös rauhassa tutustua valikoimiin.

Käytössämme on apteekkirobotti, joka nopeuttaa reseptilääkepalvelua. Robotin ansiosta meillä jää entistä enemmän aikaa asiakaspalvelulle ja lääkeneuvonnalle. Robotti myös vähentää inhimilliset virheet minimiin.

Tilat on suunniteltu avariksi ja helppokulkuisiksi.

 

Reseptipalvelupisteet

 

Palvelutiskit

Apteekkimme palvelutiskit takaavat yksityisyyden suojan asioitaessa henkilökuntamme kanssa. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota äänieristykseen ja näkösuojaan.

Itsehoitotuotteiden myymälä

Olemme panostaneet opasteisiin. Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan, mutta voit rauhassa tutustua valikoimaamme. Kysy neuvoa, olemme täällä teitä varten!

Lasten apteekki: Lapsille on oma hylly, josta löytyy esim. lapsille sopivat kuumelääkkeet, vitamiinit ja apua lasten pienten vaivojen hoitoon.