Apteekki

Toimivat tilat

Tervetuloa Vihdin apteekkiin! Remontin myötä laajentunut apteekki on tilava ja toimiva.

Olemme kiinnittäneet huomiota, siihen että apteekkiimme on helppo tulla ja siellä on helppo liikkua. Reseptipalvelupisteemme tarjoavat intimiteettisuojan ja saat rauhassa asioida henkilökuntamme kanssa ja kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä. Itsehoitotuotteet ovat esillä myymälässämme ja olemme pyrkineet opasteilla helpottamaan tuotteiden löytymistä. Henkilökuntamme neuvoo mielellään ja etsii sinulle tarvitsemasi tuotteet jos tarvitset apua. Voit myös rauhassa tutustua valikoimiin.

Käytössämme on apteekkirobotti, joka nopeuttaa reseptilääkepalvelua. Robotin ansiosta meillä jää entistä enemmän aikaa asiakaspalvelulle ja lääkeneuvonnalle. Robotti myös vähentää inhimilliset virheet minimiin. Robotti on paitsi ihmistä nopeampi lääkkeen hakija myös ihmistä paljon toimintavarmempi.

 

Meille on helppo tulla, sisään pääsee myös pyörätuolilla ja lastenvaunuilla.

 

Apteekkimme tilat

Tilat on suunniteltu avariksi ja helppokulkuisiksi.

 

Reseptipalvelupisteet


Palvelutiskit

Apteekkimme palvelutiskit takaavat yksityisyyden suojan asioitaessa henkilökuntamme kanssa. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota äänieristykseen ja näkösuojaan.

 

 

Itsehoitotuotteiden myymälä

Olemme panostaneet opasteisiin. Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan, mutta voit rauhassa tutustua valikoimaamme. Kysy neuvoa, olemme täällä teitä varten!

 

Lasten apteekki: Lapsille on oma hylly, josta löytyy esim. lapsille sopivat kuumelääkkeet, vitamiinit ja apua lasten pienten vaivojen hoitoon.